Talentencoaching met An

"Ieder draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander te vinden is. Dat te vinden is zijn weg."   Martin Buber

Ontdek de rijkdom van je talenten. Een onschatbare investering in jezelf.

Als je echt wil weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze ten dienste kan stellen van de wereld... volg dan het intensief individueel coachingstraject met Het Talentenspel bij An. Het kennen van je eigen mogelijkheden biedt zoveel richting en gelukzaligheid. Het is een schat waar je de rest van je leven uit kan putten.

Voor wie?

  • Heb je het gevoel dat er meer in je leven zit dan er nu uitkomt?
  • Sta je op een kruispunt van wegen en moet je een nieuwe keuze maken?
  • Heb je twijfels over je beroepsloopbaan?
  • Kom je steeds dezelfde weerbarstige belemmeringen tegen?
  • Heb je vragen over hoe je een nieuwe levensfase betekenisvol kan inrichten?

Als je je in 1 van deze vragen herkent dan is de talentenreis waarbij ik graag gebruik maak van Het Talentenspel wellicht iets voor jou.

Wat is het talentenspel?
Het Talentenspel voert je spelenderwijs mee naar je eigen diepte. Het is een zoektocht naar jouw bezieling en passie. Je ontdekt je 12 belangrijkste talenten en hoe je deze effectief kan inzetten in je leven. Ze helpen je keuzes maken die echt bij jou passen. Ze helpen je koers bepalen zodat je stuurman wordt van je eigen leven. Deze weg is een waardevolle investering in jezelf. Gemiddeld heb je 10 uur nodig om het spel in al zijn facetten te spelen en om uiteindelijk bij je concrete en heldere levensmissie te komen. Daaraan koppelen we een reisplan hoe je de talenten daadwerkelijk kan inzetten in jouw leven van elke dag.
Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over hoe het gespeeld wordt.

Begeleiding
An De Cock: Met mijn achtergrond in de pedagogie, de jeugd-en kinderpsychiatrie, het leiding geven aan een vernieuwingsorganisatie, komt voor mij nu alles samen in het coachen en trainen. Als coach gebruik ik graag Het Talentenspel. Hier wordt archetypische en mystiek kennis gebruikt om zicht te krijgen op het eigen levenspad. Die kennis kan worden gebruikt om je eigen leven te laten glanzen en het in dienst te stellen van de wereld. Zelfkennis en dienstbaarheid zijn voor mij nauw met elkaar verbonden.
Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door een heldere aanpak die wordt ingebed in warme betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat cliënten met concrete handvatten hun leven kunnen verrijken en dat meer levensvreugde daarvan het resultaat is.

Tarieven
Een investering in jezelf
Een volledig traject duurt gemiddeld 10 uur..

Mijn uurtarief is € 55,- exclusief BTW
Je kan een deel van Het Talentenspel spelen maar het traject openbaart zijn diepe waarde als het helemaal doorlopen wordt.
Daarom doe ik graag het volgende voorstel:
Voor € 495,- exclusief BTW bied ik het hele traject aan.
Inbegrepen :

  • 3 x dagdelen van min 3 u
  • Extra: Persoonlijke opvolging van jouw reisplan tijdens en na het traject in 2x telefonische gesprekken van gemiddeld ˝ uur.

Opvolgsessies:
Het is mogelijk om op latere momenten, als nieuwe vragen en opgaven zich aandienen, terug te komen voor een opvolgsessie. Daarbij is 1 dagdeel vaak voldoende om tot hernieuwd inzicht te komen.

Neem gerust contact met me op via het contactformulier voor informatie. Ik mail of bel je graag terug.

"In een uur spelen kun je meer over iemand leren dan door een jaar met hem te praten. "   Plato