-Een project van ons leven-

Als pioniers hebben wij 10 jaar lang met veel plezier gebouwd en leiding gegeven aan deze organisatie. Het Dagelijks Bestaan biedt een unieke plek aan jonge mensen die zich oriŽnteren op hun toekomst of die even een schuilplek nodig hebben om pas op de plaats te maken.
Speeltoestel, zelfgemaakt door de rebelhamels. Toen Het Dagelijks Bestaan groter werd deden we dat samen met medewerkers en veel vrijwilligers. Eigenwijs, met veel enthousiasme en inzet, ongeŽffende paden begaanbaar maken ... daar zijn we goed in en daar houden we van. Omdat we van initiŽren en creŽren houden, maar ook omdat we geloven dat nieuwe tijden nieuwe vormen en structuren nodig hebben. Het allermooiste is dat er op Het Dagelijks Bestaan zoveel verschillende mensen samenkomen en dat zij hier vaak weer de kracht vinden om een zinvolle plek in de samenleving in te nemen. Het is genieten als dit gebeurt.
Samen eten na gedane arbeid. Kernwoorden hierbij: verbinden, verwonderen, gemeenschapsvorming, inspireren, bedding creŽren waar alles kan en mag gebeuren. Veel plezier ook.

Wat was het een prachtige tijd!

Als pioniers komt er een tijd om weer verder te gaan, om nieuwe gronden te ontginnen. Die tijd lijkt nu aangebroken.

Karel is bezig met zijn boek waarin 10 jaar Dagelijks bestaan als een Ďway of livingí wordt beschreven en verbeeld. Dit wordt een uitgave in eigen beheer. Binnenkort te verkrijgen via www.hetdagelijksbestaan.nl .En dan is er koffie.