Wie zijn we:

"Ieder draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander te vinden is. Dat te vinden is zijn weg."   Martin Buber

Missie:
We zien het als missie om inspirerende plekken te creŽren waar mensen tot ontplooiing kunnen komen. Zo kan er veel levensvreugde de wereld in!

Karel:
Gedurende achttien jaar ontwikkelde Karel in de hoedanigheid als docent beeldende kunst zijn passie voor moderne- en bouwkunst. Ook als oprichter van Stichting Het Dagelijks Bestaan was dit de kern van het werk. Karel is bekend met biografisch coachen en is een natuurlijke ondervrager. Hij houdt ervan om een bestaande plek opnieuw betekenis te geven.
Organisch bouwen, Eco kathedraal, Marina Abramovic, Moderne Devotie, vuur, stapelen......allemaal inspiratie voor mijn werkzaamheden.

An:
Met haar achtergrond in het jongerenwerk, de jeugd en kinderpsychiatrie, het leiding geven aan een vernieuwingsorganisatie, komt voor An nu alles samen in het coachen en trainen. Bij haar werk als coach gebruikt ze graag het Talentenspel. Die kennis die vrij komt kan worden gebruikt om je eigen leven te laten glanzen en het in dienst te stellen van de wereld. Zelfkennis en dienstbaarheid zijn voor An nauw met elkaar verbonden.

ďIk vind het een vreugde om een fijne plek te ontwikkelen. Ik creŽer daarin de bedding om thuis te kunnen komen bij jezelf en je te kunnen verbinden met de ander. Samen verhalen maken dus.Ē

Kleurrijke maaltijden, gastvrijheid, bloemen, zintuigen, gezelligheid.... ingrediŽnten die ik graag in het verhaal weef.

Hoe we die plekken in ons leven al samen vorm gaven kun je terugvinden in onze verhalen van #Helemaal Het Einde en Stichting Het Dagelijks Bestaan.