Vakantiehuis voor 5/6 personen, beneden ruime woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer, boven een vide met 4 slaapplaatsen

Het huis is te huur via airbnb: Casa Costa .

Dit karakteristieke organisch vormgegeven huis is gebouwd tijdens opnamen van het het eerste seizoen van het Nederlands televisieprogramma 'Helemaal het einde' en was te zien op Nederlandse televisie in het najaar van 2017. Met het beperkte budget wat we ter beschikking hadden, is geprobeerd om het huis een zo klein mogelijke ecologische footprint mee te geven. We hebben voor de volgende opties gekozen. De muren zijn gemaakt van strobalen en afgewerkt met leem van de plek zelf. De ramen en deuren zijn tweedehands en komen uit voormalig koloniale huizen uit Santiago. De meeste staanders en liggers zijn bomen die van het terrein afkomstig zijn en het overige hout komt uit zagerijen uit de buurt.

   

Zodra u het vakantiehuis binnen stapt, voelt u de prettige sfeer. Ook beschikt het huis over een terras, waar u uitgebreid kunt zitten en de oceaan kunt zien en horen. Het huis is uitstekend geschikt om met het hele gezin een ontspannen vakantie door te brengen.

         

U bevindt zich op het terrein van Stichting Meastranza op Pangal. Op dit terrein woont ook de familie die het huis beheert. Mensen vinden het geweldig dat er op het terrein zelf Yoga (Iyengar) wordt gegeven, in een groep of individueel. Maca doet dat met hart en ziel.
Bijna iedereen die te gast is in het huis roemt de ligging midden in de natuur en het zicht op de Stille oceaan. Vanaf het Kusthuis loopt u in 10 minuten naar het strand. U bent omgeven door bomen.....groen. Vanuit de woonkamer en het terras heeft u uitzicht op de oceaan.....u hoort hem zelfs.

     

Zoals bekend is Pichilemu dé internationale hotspot voor de liefhebbers van het golfsurfen. Er zijn veel mogelijkheden om deze sport te beoefenen. Roberto, de man van Clara, is altijd zeer bereid en geduldig om je de basisvaardigheden aan te leren.
Verder zijn er mogelijkheden om te wandelen/te hiken. Dat kan in de heuvels in de omgeving maar ook aan het ongerepte strand vlakbij is het goed toeven.
Pichilemu is een goede uitvalsbasis om steden als Santa Cruz, Valparaiso, Talca en Santiago te bezoeken.
En wat dacht u om na een bezoek aan het Noorden ( Atacama woestijn) of het Zuiden (Patagonië) nog een weekje lekker te relaxen in het midden, in Casa Costa?

Het huis is te huur via airbnb: Casa Costa .