Talentencoaching

"Vraag niet wat de wereld nodig heeft, maar vraag jezelf af waarvan jij tot leven komt. Ga en doe het! Want de wereld heeft mensen nodig die tot leven zijn gekomen"
Howard Thurman

In mijn praktijk maak ik graag gebruik van Het Talentenspel. Het is een effectieve, diepgaande én speelse manier van coachen. Tijdens een coachingtraject zoeken we naar je oorspronkelijke kracht en potentie, hoe je deze tot ontwikkeling kan brengen en wat er eventueel nog moet worden opgeruimd alvorens je talenten echt te kunnen leven.

We gaan ook op ontdekking naar jouw levensmissie.
Die ligt vlakbij wat jou bezielt en beroert. Dát in de wereld zetten is het belangrijkste wat jij kan doen. Daar beleef jij het meeste vreugde én ben je het meest betekenisvol voor anderen. Of zoals Aristoteles zei:” Waar jouw talenten de behoeften van de wereld raken, daar ligt jouw roeping.”

. Ik help je schatgraven zodat jij de keuzes kan maken die er toe doen. Ik vind het belangrijk dat er concrete stappen verbonden worden om de uitkomsten van het spel in het dagelijks leven te vertalen.

De mogelijkheden van Het Talentenspel zijn groot. Je kunt het als een individueel traject doen, samen met je partner, samen met een familielid. Je kan het spelen als onderdeel van een groep. Als onderdeel van bijvoorbeeld een vriendinnen of broers en zussen dag.

In organisaties kan het spel op veel waardevolle manieren worden ingezet.