workshop: Moedertalent

Tijdens een workshop maak je gedurende een dag kennis met de kracht van Het Talentenspel. We benutten de positieve krachten van de groep bij de individuele zoektocht.

"Geef ouders vleugels dan wortelt het kind"

Ik nodig je uit om in deze dagworkshop jouw talenten te ontdekken. Met een groepje moeders gaan we een dag lang aan de slag. Op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en drijfveren. Even stilstaan bij wat echt wezenlijk en belangrijk is. De dynamiek van de groep maakt het tevens mogelijk om uit te wisselen, te steunen en van elkaar te leren.

We doen dat o.a. aan de hand van Het Talentenspel. Het is een prachtig instrument om jouw levensopdracht helder boven water te krijgen. Of om te ontdekken hoe jij als onvergelijkbare moeder je moederschap het best kan vormgeven. Naast het Talentenspel maak ik die dag ook gebruik van andere werkvormen die ik gedurende mijn lange loopbaan als pedagoog heb gebruikt en ingezet. We maken contact met jouw innerlijk kind en zullen kijken hoe jouw kind vaak de beste spiegel voor jouw ontwikkeling is.

Als de ouder bloeit en groeit dan doet ons kind dat ook. Ik geloof dat onze kinderen het gelukkigst en krachtigst zijn wanneer wij als ouders onze eigen levensopdracht leven. Uit eigen ervaring weet ik dat veel moeders bij deze zoektocht wel een steun in de rug kunnen gebruiken. Daar wil ik met deze workshop heel graag een steentje aan bijdrage.

Na de dagworkshop is er mogelijkheid om deel te nemen aan verdiepingsavonden.


Voor prijzen en duur van een traject zie Praktische informatie en agenda.